Over ons

Kleur in de Media is een toegewijd initiatief van Media Luna, onder de bezielende leiding van Nathalie Toisuta. Als getalenteerde maker met een rijke Molukse achtergrond heeft Nathalie een persoonlijke verbinding met de kracht van diversiteit. Ze heeft haar carrière gewijd aan het aanpakken en verrijken van het medialandschap, vooral in gebieden waar diversiteit schittert door afwezigheid.

Dit streven is in een hogere versnelling gekomen door een unieke samenwerking met de TV Academy. Samen geven ze vorm aan een vooruitstrevende opleiding voor mensen die zich willen inzetten om media te creëren die de veelzijdigheid van de Nederlandse samenleving reflecteren. De TV Academy brengt een schat aan ervaring mee, gevuld met diepgaande vakkennis en inzicht in hoe een Academy succesvol geleid en vormgegeven moet worden. Bovendien hebben zij een uitgebreid netwerk aan deskundige docenten.

Bij Kleur in de Media brengen we de kleurrijke verhalen en ervaringen naar voren die de Nederlandse media divers, dynamisch en authentiek maken. Wij geloven in het creëren van een platform dat representatief is voor de vele stemmen en verhalen van onze samenleving. Met de waardevolle inbreng van de TV Academy zijn we samen in staat om onze visie verder te versterken en uit te breiden, terwijl we de volgende generatie mediamakers opleiden

Wil je meedoen?

Stuur een mail

    Contact opnemen

    Mocht je meer willen weten of ideeën met ons willen delen kun je altijd contact met ons opnemen!

    denim day logo

    Kleur in de media is een initiatief van Media Luna in samenwerking met de TV Academy om diversiteit in de media te realiseren door middel van media opleidingen en door voorlichting over de waardevolle en cruciale betekenis van diversiteit.

    Wil je de Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in: